Home | Dierenbenodigdheden Leusden

Dierenbenodigdheden in Leusden

Wanneer je op zoek bent naar een ruim assortiment dierenbenodigdheden in Leusden, loop dan eens bij De Zandbrinkermolen binnen. Bij een bezoek aan onze karakteristieke winkel voor dier en tuin naast de fabriek van Wolswinkel mengvoerders vind jij alles wat je nodig hebt voor jouw geliefde dier.

99 jaar bestaansrecht

800m2 winkel

Familiebedrijf

Wil je graag al onze dierenbenodigdheden ontdekken?

Ons ruime assortiment dierenbenodigdheden

In onze winkel voor dier en tuin kun je voor alle dierenbenodigdheden, van huisdieren tot vee, terecht. Met een veevoerfabriek als buren, kan het niet anders dan dat wij een uitgebreid assortiment aan dierenvoeder hebben. Daarnaast vind je diverse accessoires in onze winkel.

Wij hebben voer voor alle dieren

In onze winkel vind je maatwerk voer voor vee, zoals paardenvoer. Ook voor kippenvoer en zaad voor bijvoorbeeld knaagdieren en vogels kun je bij ons terecht. Je trouwe viervoeter wordt natuurlijk niet vergeten, ons assortiment heeft namelijk ook katten- en hondenvoer. Hebben wie iets wat je zoekt niet op voorraad? Veevoer kunnen wij altijd voor je maken en het overige vaak direct bestellen!

Een winkel vol dierenaccessoires

Naast voer, heeft ons assortiment dierenbenodigdheden vele accessoires voor dieren zoals:

  • Paarden
  • Katten
  • Honden
  • Knaagdieren

Van beloonbrokken, natvoer en kauwproducten tot shampoo, manden en halsbanden, je vind het in onze winkel.  

 

Breng een bezoek aan onze winkel

Natuurlijk zijn wij fan van dieren, maar ongevraagde gasten houden we liever buiten de deur. Daarom bieden wij ook een assortiment aan milieuvriendelijke ongediertebestrijding. Kortom, voor de aanschaf van al jouw dierenbenodigdheden ben je welkom in onze karakteristieke winkel!

 

Tuingereedschap

Dierenspeeltjes

Klompen, (werk)schoenen & Laarzen

Voer voor alle dieren

Gazonbemesting

Bestrijdingsmiddelen