Home | Gazonbemesting kopen in Leusden

Gazonbemesting kopen in Leusden

Voor het kopen van gazonbemesting kun je bij De Zandbrinkermolen in Leusden terecht. Onze karakteristieke winkel heeft een ruim assortiment aan alle dier- en tuinartikelen, zodat jij alles vind wat jij nodig hebt. Je vindt ons naast de welbekende fabriek van Wolswinkel mengvoerders.

99 jaar bestaansrecht

800m2 winkel

Familiebedrijf

Aan de slag met het bemesten van je gazon?

Wat zijn de voordelen van gazonbemesting?

Om je gazon gezond te houden, is het belangrijk deze tweemaal per jaar te bemesten. Gazonbemesting vult de bodem aan met noodzakelijke voedingsstoffen, met vele voordelen als gevolg:

  • Het gazon krijgt een mooie frisgroene kleur
  • Het bemesten van je gazon stimuleert een gezonde groei van het gras
  • Door bemesting bouwt het gazon een goede weerstand tegen ziekten op
  • Het bemesten van je gazon werkt indirect tegen onkruid
  • Als je gazon bemest is, zal het zichzelf weer herstellen nadat eroverheen gelopen is

Naast het bemesten van je gazon, zijn er natuurlijk nog genoeg andere klussen in de tuin. Ons assortiment heeft daarom ook verschillende soorten tuingereedschap. Bij werken in de tuin mogen goede schoenen niet ontbreken, daarom verkopen wij ook klompen, laarzen en werkschoenen. 

Een greep uit ons assortiment

Onze winkel voor dier en tuin biedt diverse soorten gazonbemesting. Geef je gazon bijvoorbeeld een boost met organische koemestkorrels. Dit zorgt voor een betere bodemstructuur en geeft je gazon een flinke dosis belangrijke voedingsstoffen. Voor de wintermaanden is de Dologran-korrelkalk verkrijgbaar, dit verhoogt de zuurgraad en geeft je gazon weer een frisgroene kleur. Naast gazonbemesting, zijn ook milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen voor jouw tuin bij ons te verkrijgen.

 

Breng een bezoek aan onze winkel

Aan de slag met het bemesten van je gazon? Wij hebben alles wat je nodig hebt om gras en bodem gezond te houden. Ook voor meer dier- en tuinartikelen kun je bij ons terecht. Zo geniet jij straks optimaal van jouw groene omgeving. Breng gerust eens een bezoek aan onze winkel.

Tuingereedschap

Dierenspeeltjes

Klompen, (werk)schoenen & Laarzen

Voer voor alle dieren

Gazonbemesting

Bestrijdingsmiddelen