Home | Kippenvoer Leusden

Kippenvoer kopen in Leusden

Ben je op zoek naar kippenvoer in de omgeving van Leusden en Terschuur? Loop dan eens binnen bij De Zandbrinkermolen, je vind ons naast de fabriek van Wolswinkel mengvoerders. Wij bieden naast dier- en tuinartikelen een ruim assortiment aan pluimvee voer op maat, dat kan natuurlijk niet anders met een mengvoerders fabriek als buur.

99 jaar bestaansrecht

800m2 winkel

Familiebedrijf

Wil je graag meer informatie over ons kippenvoer?

Houten klompen

De houten blank geschuurde en gele klompen zijn in onze winkel voor dier en tuin standaard op voorraad. Ook wanneer je op zoek bent naar een andere kleur kun je bij ons terecht. Wij kunnen alles voor je bestellen. Zo loop jij straks rond op unieke klompen in de leukste designs. 

Wat zijn de voordelen van klompen?

Om gezond te blijven, hebben jouw kippen goed basisvoer nodig. Dit kippenvoer bestaat uit granen en eiwitten. Een gezonde kip herken je aan:

  • Mooie veren
  • Stralende ogen
  • Het vertonen van gedrag wat je van een kip verwacht

Natuurlijk is het voor alle dieren belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen en gezond te blijven. In onze winkel is daarom een ruim assortiment dierenvoeding verkrijgbaar.

Oer-Hollandse mode voor jong en oud

Van klompmaat 13 tot en met 31, oftewel schoenmaat 20 tot en met 48, deze klassiekers zijn bij ons verkrijgbaar voor jong en oud. Ideaal voor als je kinderen een handje meehelpen in de tuin of lekker buiten spelen. Wist je dat de steun van een klomp vooral voor kinderen goed is? Dit heeft alles te maken met de ontwikkeling van een goede lichaamshouding. Deze oer-Hollandse mode is dus niet alleen leuk, maar ook verantwoord.

 

Breng een bezoek aan onze winkel

Naast voer, bevat ons assortiment dierenbenodigdheden ook andere spullen voor jouw dieren. Je kunt dus niet alleen voor kippen, maar ook voor paarden, honden, katten, knaagdieren en meer bij ons terecht. Loop gerust eens bij ons binnen voor een ruim assortimenten aan dierenvoer en andere -artikelen!

Tuingereedschap

Dierenspeeltjes

Klompen, (werk)schoenen & Laarzen

Voer voor alle dieren

Gazonbemesting

Bestrijdingsmiddelen