Home | Milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen

Milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen

Milieuvriendelijk bestrijdingsmiddelen zijn onderdeel van ons uitgebreide assortiment. Je vindt ze, naast een ruim aanbod in dieren- en tuinartikelen, in De Zandbrinkermolen. Onze karakteristieke winkel is gevestigd naast de fabriek van Wolswinkel mengvoerders te Leusden.

99 jaar bestaansrecht

800m2 winkel

Familiebedrijf

Aan de slag met milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen?

Wat zijn de voordelen van milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen?

Milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen beschermen de gewassen in jouw tuin tegen ziekten en plagen. Dit vergroot de kwaliteit en de opbrengst van je oogst, waardoor je minder eten weg hoeft te gooien. In onze winkel voor dier en tuin vind je bijvoorbeeld Lavameel, een goede bodemverbeteraar voor je tuin. Dit is rijk aan silicium en verhoogt de weerstand van je gewassen. Zo geniet jij optimaal van de lekkere gerechten die voortkomen uit jouw moestuin!

Wat zijn de voordelen van ongediertebestrijding?

Ongevraagde dierlijke gasten houden we graag buiten de deur. Naast milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen voor de tuin, bieden wij daarom ook milieuvriendelijke ongediertebestrijding. Het bestrijden van ongedierte heeft een aantal voordelen:

  • Ongeacht de vraag of het gaat om schadelijk of niet-schadelijk ongedierte, wekt een plaag vooral irritaties op. Door ongedierte te bestrijden, zijn deze verleden tijd.
  • Een plaag ongedierte is niet bepaald hygiënisch. De verspreiding van ziektekiemen en bacteriële infecties kunnen voorkomen worden door af te rekenen met ongedierte.
  • De geur van een plaag ongedierte is niet aangenaam. Door het bestrijden van ongedierte, ruikt jouw omgeving weer fris.

Voor dieren die wel welkom zijn, hebben wij naast ongediertebestrijding ook een assortiment dierenbenodigdheden.

 

Breng een bezoek aan onze winkel

Naast het gebruik van milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen, heeft je tuin ook baat bij het gebruik van gazonbemesting. Voor dit en meer dier- en tuinartikelen, kun je bij ons terecht. Zo heb jij alle benodigdheden bij groene vingers! Breng daarom gerust eens een bezoek aan onze winkel.

Tuingereedschap

Dierenspeeltjes

Klompen, (werk)schoenen & Laarzen

Voer voor alle dieren

Gazonbemesting

Bestrijdingsmiddelen