Home | Paardenvoer kopen in Leusden

Paardenvoer kopen in Leusden

Ben je op zoek naar paardenvoer in de omgeving van Leusden en Woudenberg? Loop dan eens bij De Zandbrinkermolen binnen. Je vindt ons naast de fabriek van Wolswinkel mengvoerders en met een mengvoerders fabriek als buur kan het natuurlijk niet anders dan dat wij een ruim assortiment aan veevoer op maat hebben.

99 jaar bestaansrecht

800m2 winkel

Familiebedrijf

Wil je graag meer informatie over paardenvoer?

Ons assortiment aan paardenvoer

In onze winkel voor dier en tuin vind je veevoer op maat. Hoe kan het ook anders met een veevoer fabriek als buur. Paarden- en ander veevoer naar wens kunnen wij daarom altijd voor je maken. Het assortiment aan paardenvoer bevat ook de Hippalgo-lijn van Mijten-diervoerders. Dit uitgebreide assortiment is afgestemd op de natuurlijke behoefte van het paard.

Welke voeding heeft een paard nodig?

Het basisvoer is voor elk paard hetzelfde, namelijk voldoende ruwvoer. Dagelijks heeft een paard wel 1,5 tot 2,5 kilo per 100 gram lichaamsgewicht aan ruwvoer nodig. Een paard kauwt namelijk vele uren per dag op ruwe materialen. Het voer voor paarden in ons assortiment aan dierenvoeder houdt rekening met deze behoefte van het paard.

Altijd in huis wat jij nodig hebt

Dankzij ons maatwerk veevoer, hebben wij altijd in huis wat jij nodig hebt voor jouw paard. Standaard hebben wij paardenvoer in zakgoed op voorraad, maar wanneer dit een te grote hoeveelheid is scheppen we graag een kleinere hoeveelheid voer voor je. Als traktatie voor je paard zijn er ook beloonbrokken verkrijgbaar. Deze bevatten extra toegevoegd biotine en magnesium. Ook wanneer je op zoek bent naar accessoires of andere benodigdheden voor je paard, kun je bij ons terecht.

 

Breng een bezoek aan onze winkel

Voor een ruim assortiment aan paardenvoer, meer veevoer op maat en andere benodigdheden voor jouw paard, ben je van harte welkom in onze winkel. Ook voor meer dier- en tuinartikelen kun je bij ons terecht. Loop daarom gerust eens binnen in onze karakteristieke winkel voor dier en tuin!  

Tuingereedschap

Dierenspeeltjes

Klompen, (werk)schoenen & Laarzen

Voer voor alle dieren

Gazonbemesting

Bestrijdingsmiddelen