Home | Tuingereedschap kopen Leusden

Tuingereedschap kopen in Leusden

Ben je op zoek naar een unieke winkel om tuingereedschap te kopen in de omgeving Leusden en Achterveld? Dan vind je bij De Zandbrinkermolen ongetwijfeld wat je zoekt. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan gereedschap voor de tuin en andere tuinartikelen. Je vindt ons naast de welkbekende fabriek van Wolswinkel mengvoeders.

99 jaar bestaansrecht

800m2 winkel

Familiebedrijf

Wil je graag meer informatie over ons tuingereedschap?

Wij bieden een ruim assortiment aan tuingereedschap

Van harken, schoffels, hooivorken en bezems tot heggen- en snoeischaren, bijlen, hamers, gieters, tuinslangen en sproeikoppen, onze winkel voor dier en tuin heeft een uitgebalanceerde selectie tuingereedschap. Ook als je nog niet precies weet welk gereedschap je wilt kopen, kun je bij ons terecht. Wij helpen je graag verder door het geven van deskundig advies. 

Ga volledig voorbereid je tuin in

Na het kopen van het juiste gereedschap, ga jij volledig voorbereid in de tuin aan de slag dankzij ons ruime en diverse assortiment aan tuinartikelen. Zo vind je naast gereedschap voor de tuin bij ons ook:

Ook (werk)schoenen en laarzen vind je terug in onze winkel.

Tuingereedschap voor jong en oud

Zelfs de kleinste groene handjes kunnen aan de slag in de tuin. Speciaal voor de jonge tuiniers hebben wij een aanvulling op ons assortiment tuingereedschap. Gieters, bladharken, bezems en schoppen, genoeg om een middag mee te helpen met papa of mama!

 

Breng een bezoek aan onze winkel

Naast ons assortiment tuingereedschap en overige tuinartikelen, hebben wij ook hekwerk in alle soorten en maten. Zo maak je jouw nieuwe tuin helemaal compleet om heerlijk in te genieten. Loop gerust eens bij ons binnen als je tuingereedschap of andere tuinartikelen wil kopen!

Tuingereedschap

Dierenspeeltjes

Klompen, (werk)schoenen & Laarzen

Voer voor alle dieren

Gazonbemesting

Bestrijdingsmiddelen